KAYSERİ / KOCASİNAN - Sümer Osman Göksu İlkokulu

Ock

Okulumuzdan ayrılan  1-D sınıfı öğretmeni Tamara ŞEN CANBEK ve 1-E sınıf öğretmeni Şerife Nur KOCAOĞLU'na veda töreni düzenledik. Verdikleri emeklerinden dolayı öğretmenlerimize teşekkür eder, yeni görev yerlerinde başarılar dileriz.

Ock

"Sağlıklı Hayat" ünitesinde "Sağlığımız İçin Çalışanlar" konusunda, ATT uzmanı Sümeyra  YAŞLAK, Dahiliye uzmanı Dr.Fahri CANOĞLU görevleri hakkında  2-E sınıfı öğrencilerine  bilgi verdiler.Emeklerine sağlık

Ock

Fatma SÖYLEMEZ hocamız öğrencilerine karne tatili öncesi kart oyunu etkinliği  yaptı.Emeğine sağlık:)

Ock

Sınıf Öğretmenlerimize Rehberlik Servisi tarafından Bilim Sanat Merkezlerine Aday gösterme süreci ,ön ve bireysel değerlendirme uygulama esasları ile ilgili müşavirlik hizmeti gerçekleştirildi.

Ara

Okulumuz 4-A Sınıfı öğrencilerinden Serranur ÜNTEZ Sivas'da yapılan Küçükler İl Birinciliği turnuvasında 1. olmuştur.Başarılarının devamını dileriz.

Ara

Öğrencilerimize Psikolojik Sağlamlığın tanımı, Psikolojik Sağlamlık Konusunda Koruyucu Faktörler ve Risk Faktörleri hakkında Rehberlik Servisi tarafından bilgi verildi.Afet,kaza,istismar,akran zorbalığı gibi zorlu yaşam olayları ile baş etme yolları konusunda rehberlik hizmeti sunulmuştur.