KAYSERİ / KOCASİNAN - Sümer Osman Göksu İlkokulu

Nis

4/D Sınıfı gök gözlem evine giderek gökyüzünü incelediler.Güneş patlamalarını gözlemlediler.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi Satranç Turnuvası`nda 10 yaş altı kızlar kategorisinde 1. olan  4-A sınıfı öğrencimiz Serranur ÜNTEZ `i ve 2. Olan 3- B sınıfı öğrencimiz Ayşe Miray CIRDI'yı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Mrt

Okul Rehberlik Servisi tarafından Öfke Kontrol Yöntemleri panosu hazırlandı.Sınıflarda Öfke Duygusu ve Öfke Kontrol Yöntemleri hakkında bilgi verildi .

Mrt

Kocasinan İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenlenen diş sağlığı eğitimi sınıflarımızda gerçekleştirildi.Diş Hekimi Oktay Mutlu tarafından diş sağlığı hakkında bilgi verildi .

Şbt

Çedes Projesi kapsamında sınıflarımızda Rehberlik Servisi tarafından Sabır Değeri rehberlik hizmeti yürütüldü.

Şbt

Okul Rehberlik Servisi tarafından Sağlıklı Sınır Koyma , Sınır  Koymanın Önemi konusunda rehberlik hizmetleri yürütülmüştür.

Şbt

Okul Rehberlik Servisi tarafından Verimli Ders Çalışma Teknikleri ve Zaman Yönetimi konusunda sınıflarda rehberlik hizmeti yürütüldü.

Şbt

Trafik Polis Memuru Uğur SAĞ tarafından 3-C Sınıfına trafik konulu etkinlik gerçekleştirildi.Emeğine sağlık.